Personlig träning

Mitt expertområde är smärtlindring, rehab, viktnedgång, kom-igång, må-bra-träning och även konditionsträning. Jag tycker om att arbeta med helkroppsövningar för att skapa balans, koordination, kroppskontroll, kondition och användbar styrka. 
Är du personen som behöver hjälp med träning eller smärta, men vill inte gå på gymmet? Då har du hamnat helt rätt! 
Vi tränar i min lokal eller utomhus efter dina önskemål. 
Vid första mötet börjar vi alltid inne för att prata om vilket mål du har med träningen. Om det är rehab, prestation, viktnedgång, mammaträning, förebyggande eller bara allmänt må-bra-träning du önskar.

Vid efterföljande träffar vill jag att du anger om du träna inne eller ute när du bokar. Är vi ute använder vi oss mestadels av naturen och den egna kroppen som redskap.
Inne använder vi egna kroppen, gummiband, stepbräda, kettlebells, TRX-band mm.

Duo Träning

Träningen går till på samma sätt som när du är ensam. Skillnaden är att du har med dig en bekant och ni tränar två personer tillsammans med mig. Ekonomiskt ett bra val, men dessutom är det ofta roligare att träna tillsammans med någon man tycker om. 

Passar inte dig som har stora problem med rörelseapparaten då vi behöver fokusera mycket kring att komma tillrätta med problematiken just för dig.

Jag är ceritfierad PT för Branchrådet för Hälsa.