OM OSS

Lisa

Jag heter Lisa Isha Förander och är diplomerad och initierad yoga- och meditationslärare inom klassisk yoga (Satyanandayoga) med närmare 20 års erfarenhet av yoga och meditation, varav 7 år med undervisning, bland annat på Centralbadet och YogaDevi. Jag är också certifierad ayurvedisk hälsorådgivare och diplomerad mindfulnessinstruktör. Jag vill dela med mig av mina kunskaper inom yoga, ayurveda och mindfulness till intresserade medmänniskor.

Min intention är att fler ska hitta ett bättre välmående, fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt bland annat med hjälp av verktyg från yogan, kostråd och dagliga rutiner från ayurvedan och med en närvaro och medvetenhet från mindfulness och meditation. Detta då min erfarenhet är att vanlig sjukvård inte har alla lösningar.

Passion, kreativitet & full potential
Min starka tro och förhoppning är en värld där alla lever sin dröm – sin passion, sin kreativitet, sin fulla potential. Då – först då, tror jag vi får en fredligare värld och vi kan skapa paradiset här på jorden genom ett fridfullt varande – Peaceful Being. Jag är samhällsvetare i grunden och har bland annat läst freds- och konfliktkunskap, mänskliga rättigheter och internationella relationer. Jag tror på ett fredligare samhälle och en fredligare värld med hjälp av att vi alla uppnår en mer fulländad hälsa bland annat med hjälp av yoga, meditation och ayurveda – som alla kan vara ett uttryck för självkärlek. ”Yoga is the need of today and the culture of tomorrow”, som Satyanandayogan uttrycker det.

Yoga – en bra livförsäkring
Yogan har förutom livsglädje och livslust, känsla av sammanhang och en känsla av att vara grundad gett och ger mig ökad energi, drivkraft och kreativitet, bättre sömn, meningsfull struktur på dagen, en smidig och stark kropp, ett smidigare sinne, ökad fokus och koncentration, ökad medvetenhet och närvaro, en förfinad intuition och mer genomtänkt kommunikation, samt förbättrad självkänsla och ett bättre självförtroende. En bra livförsäkring med andra ord.

Yogan har gett mig tillgänglighet till en massa effektiva verktyg att hantera livets upp- och nedgångar samt stress på ett mer balanserat sätt, möjlighet att blicka inåt, komma i kontakt med mitt sanna jag, villkorslös kärlek och vänskap, samt möjlighet att leva min dröm. Jag hoppas nu att även du vill uppleva detta och att jag på ett inspirerande, lättsamt och glädjefullt sätt får dela med mig av min kunskap och erfarenhet.