Om oss

Mitt namn är Anette Vikström och jag startade OnLife 2016. Jag sadlade om från Informationsarkitekt till Hälsoutvecklare efter över 20 år inom IT. Jag ville jobba med människor och stötta, motivera och inspirera till ett hållbart välmående.

Första 4 åren hyrde jag ett rum på en frisörsalong, men sen lyckades jag hitta min egen lokal som passade min verksamhet mycket bättre.

Lokalen är så lugn och harmonisk och många av kunderna börjar gäspa så fort de kommer in. Det var precis det jag ville uppnå med min lokal! ett ställe där man verkligen får slappna av, återhämta sig och påbörja sin läkning.

I skrivande stund är vi 8 personer som jobbar på OnLife. Det är bara jag som jobbar heltid och de andra håller yogapass eller ger behandlingar vissa dagar. 

Alla typer av behandlingar, yoga och andra tjänster hittar du all info om på bokningssidan.

Klicka på boka i menyn så kommer du dit.

Det som genomsyrar OnLife är en kärlek till att jobba med människor och se dem förbättra eller bibehålla en god hälsa. Hos oss blir du alltid väl omhändertagen!

Välkommen till oss!

Avslappning, massage av bröstkorg

Twix

Mitt namn är Twix. Jag är en glad Labradoodle. Jag är OnLifes maskot och är nästan varje dag på plats. Jag hörs sällan och jag syns aldrig. Min matte är oerhört sträng på att jag aldrig aldrig någonsin får komma fram så länge hon inte ropar på mig. Och eftersom jag är en sån otroligt duktig vovve så gör jag som hon säger.

Fast ska jag vara helt ärlig så är det rätt skönt att hålla sig undan. Det kan nämligen bli läskigt att träffa människor jag inte känner. Det i kombination med min nyfikenhet blir ibland väldigt jobbigt för mig. Håller jag mig i mitt trygga bo kan jag slappna av helt och hållet. 

Jag hoppas att jag inte är ett problem för dig som är allergisk. Jag ska vara allergihund, men det finns det tydligen inget som heter. Jag tappar inget hår och matte har inte varit med om att någon reagerat på mig. Om du ändå gör det, säg till, så får du dina pengar tillbaka. Jag får aldrig gå in i behandlingsrummet.

Hunden Twix, ökat välmående