OM OSS

Twix

Mitt namn är Twix. Jag är en glad Labradoodle. Oftast är jag hos någon av mina dagmattar i Sundbyberg eller i Kallhäll, men ibland är de upptagna med annat och då får jag följa med matte till jobbet. Jag älskar nya stället! Nästan lika mycket som matte tror jag. 

Jag hoppas att jag inte är ett problem för dig som är allergisk. Jag ska vara allergihund, men det finns det tydligen inget som heter. Jag tappar inget hår och matte har inte varit med om att någon reagerat på mig. Om du ändå gör det, säg till, så får du dina pengar tillbaka. Jag får aldrig gå in i behandlingsrummen.

 

Trots att jag har varit med matte sen valp så är jag fortfarande rädd för nya människor. Jag har mitt eget krypin och får inte springa runt på mottagningen, men om vi möts, ignorera mig fullständigt. Om det är ok för dig vill jag gärna nosa på dig för att ta reda på vem du är, men om du tittar på mig, eller försöker klia mig, blir jag livrädd och kanske skäller för att du ska förstå det. Om vi lär känna varandra kommer vi bli bästisar garanterat!

Specialitet
Jag har massa specialiteter!

Jag är extremt bra på att hålla vakt! Matte är dock inte lika förtjust i min talang som jag så jag gör som hon vill och är helt tyst. Ibland kan jag inte hålla mig helt utan bara måst skälla lite, men för det mesta lyckas jag vara tyst.

Sen är jag grym på att hämta allt som kastas iväg, bollar, pinnar och leksaker. Och jag tröttnar aldrig! 

Jag är också absolut bäst på att äta! Det finns ingen som slår mig, varken i tempo eller mängd. Det som är absolut sämst med matte är att hon ger mig alldeles för lite mat. Tänk om jag ändå själv hade fått välja.  

Sen det som matte gillar bäst, jag älskar att vara nära och mysa! Jag ger enormt med energi och kärlek. Kli på magen är nog det bästa jag vet. Och jag vill vara med precis överallt.