Vad härligt grönt och blommigt det blivit ute.

Det spritter verkligen i hela kroppen, precis som det gör i naturen. Att gå ute och bara känna dofterna är helt underbart.

Tyvärr är många pollenallergiker och det är så synd. Ett litet tips till dig som är det, om du inte redan provat, skölj näsan varje dag. Kanske kan det hjälpa lite grann. Då sköljs pollen som hamnat i näsan bort och det kan lätta lite i reaktion. Självklart inte helt och fullt utan mediciner behövs ändå, men som ett enkelt komplement i behandlingen. Även ett bra sätt att hålla sig frisk på då bakterier och virus också sköljs bort.

Jag rekommenderar Nosebuddy som jag köpt på Apotea. Finns säkert på andra apotek också. För enkel dosering köpte jag även salt därifrån.

—————————
PT

Många av er vet, men inte alla, att jag är certifierad personlig tränare. Jag tänkte presentera mig lite närmare i den rollen nu när jag har större möjligheter i min nya lokal.
Tidigare tränade jag några stycken i mitt lilla rum på Salong knåll och tått och jag jobbade även extra på Forma, gymmet ovanför vårdcentralen i Kallhäll.
Nu fungerar det hur bra som helst att träna i min lokal.

Mitt driv i min roll som PT är att se mina klienter utvecklas! Jag jobbar med utveckling av kroppen som en helhet. Inte isolerade muskler. Jag vill få mina klienters kroppar att fungera i vardagen, en vardag som består både av arbete och en, förhoppningsvis, aktiv fritid. En kropp som håller för båda delarna. En kropp som är rörlig, användbar och smärt-/skadefri. En kropp att ha roligt med!
Det innebär framförallt träning med den egna kroppen, men även med enklare redskap.

Jag tror att jag är rätt PT för dig som förväntar sig kvalitativ träning med fokus på just dig och din kropp och dina förutsättningar och önskemål.
För dig som antingen inte är så förtjust i att träna på gym eller vill ha övningar att ta med sig dit. En träning som du kan ta med hem och göra lite extra av på egen hand om du vill. En PT som du kan känna dig trygg med och där du absolut inte behöver känna dig dum inför för att du kanske inte kan allt på en gång. Tillsammans ser vi till att du lyckas!
Med mig kan du träna individuellt eller i liten grupp. Jag anpassar träningen utifrån ditt behov oavsett om vi är ensamma eller om det är i en grupp.

Just nu tänkte jag ge några riktigt bra erbjudanden på träning för att fler ska få upp ögonen för mig som PT. Det är så himla roligt att hålla träning så det vill jag gärna ha mer av. Det är det mest givande på sikt för mina klienter och därmed väldigt givande för mig med. ❤️

Personlig träning paket (inne eller ute):
5 x 60 min 3000 kr (ord 3750kr)
Utnyttjas fram t.o.m 30 september.

PT small group inne:
Grupp på 3 pers.
5 x 60 min 1250kr (ord 1750kr)
Jag tänkte försöka sätta igång en grupp på tisdagar kl 12 fr.o.m 25 maj,  men kan givetvis andra tider också. Tyvärr ej kvällstider. Kom gärna med önskemål.
Tisdagsgruppen blir 25/5, 1/6, 8/6, 15/6, 22/6.

PT small group ute:
Grupp upp till 6 personer
5 x 60 min, pris beroende på antalet deltagare.
3-4 pers 1250 kr (ord 1750 kr)
5-6 pers 1000 kr (ord 1500 kr)
Onsdagar kl 16:30 med start 9/6. Sen 16/6, 23/6, 30/6, 7/7.

Hör av dig till mig via mail eller sms vid intresse.


Mina fantastiska medarbetare!
Jag hoppas även att du provar på Catharinas och Malins tjänster framöver! De är grymma i det de gör, annars hade de inte varit en del av OnLife! 😜

Jag och Malin håller på att sätta ihop en kurs med fokus stresshantering innehållande fakta, olika verktyg och hormonyoga. En perfekt kombo enligt oss! Håll ögonen öppna för detta. Har du tur får du chansen att ingå i vår testpanel vilket ger, inte bara ett förmånligt pris, utan även möjlighet att vara med och forma innehållet.

Sen har jag snart en till fantastisk kvinna på ingång, Ulrika. Henne presenterar jag närmare när det är klart när hon börjar. Henne får du inte missa! 😍

Hoppas du får en skön vår tills vi ses eller hörs nästa gång.

Varmt välkommen till oss på OnLife!

~ vi finns här för dig ~

Lämna ett svar