FÖR KVINNAN

Retreat

Yogaretreat – för kvinnan! 
26-29 oktober 2023

Följ med oss in i yogans härliga värld några dagar. Några dagar bara för dig.

Vi kommer att dyka ner i lymfsystemet och sköldkörteln, vi kommer att prata om självkärlek och stärka och rensa i vår kropp och själ. Dansa, sjunga och släppa taget. Naturligtvis kommer vi att bada i yoga. Vår yoga är dynamisk, lugn och meditativ, ingen erfarenhet behövs. Vi kommer också bada i toner och vibrationer i form av Sound Healing.

Vi kommer att avnjuta god, flexitarisk och organisk mat som gör din mage och tarm glad. Glutenfri, mjölkfri och giftfri. Har du allergier eller specialdiet meddelar du oss det vid bokning.

Kom som du är, medtag sköna mjuka kläder som gör din kropp glad att vara i. Lämna alla masker och roller hemma, här är vi bara oss själva i all enkelhet. Du är med på det du vill och känner för. Vi har en plan och du bestämmer vad din kropp vill vara med på.

Oavsett vem du är så är du varmt välkommen att följa med oss på dessa härliga dagar tillsammans.

Med värme
Johanne och Anette

Tid: Torsdag 26/10 kl 16:00 – Söndag 29/10 14:00

Plats: Möllebacken
mollebacken.nu

Möllebacken 14,
271 93 Ystad (Snårestad)

Pris:  4990 kr, anmälningsavgift 1500 kr.
Early bird 4600 kr t.o.m 30 augusti.

Bokningsregler: Anmälan är bindande och du betalar en anmälningsavgift på 1500 kr som betalas via faktura.

Obs! Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar.

Resterande belopp betalas via faktura ca 3 veckor innan retreatet. Du kan avboka fram till 15 september.

Boende: Du bor i 2-bäddsrum. Sängkläder och handduk medtages. Det går att hyra för dig med lång resväg. Kontakta oss så ordnar vi det.

Att ta med: Ta med sköna kläder för inom och utomhus vistelse. Ullmatta om man har. Block och penna om ni önskar anteckna.

För dig som bor långt bort:
Vi kan hjälpa till att anordna samåkning eller upphämtning vid tåg. Du får svara på några frågor vid bokning om du har behov av eller kan tänka dig samåkning. Bra för både miljön och plånboken!

Karmayoga: För att hålla nere kostnaden så gott det går utövar vi karmayoga. Det innebär att vi alla hjälps åt med det som behövs kring måltiderna. Vi har kock med, men vi hjälps åt att duka, ställa fram mat och att ta hand om disk efter. Vi delar in i matlag. Varje deltagare kommer som mest hjälpa till vid 3 måltider. 
Innan vi lämnar Möllebacken hjälps vi också åt att ställa i ordning. Städningen tar Sörgården hand om.