OM OSS

Anette

Profilbild, Anette Vikström, Onlife

Mitt namn är Anette Vikström och jag startade OnLife 2016. Jag sadlade om från Informationsarkitekt till Hälsoutvecklare efter över 20 år inom IT. Jag ville jobba med människor och stötta, motivera och inspirera till ett hållbart välmående.

Jag har egen erfarenhet av utmattningssyndrom, fetma och ett stillasittande liv utan större glädje. Jag ser den erfarenheten som en enorm styrka när jag möter mina klienter. Jag har själv upplevt hur svårt det är att göra en livsstilsförändring, men samtidigt också fått uppleva vilken vinst det är när man lyckas.

Min största drivkraft i det jag gör idag är att få uppleva och följa förändring hos dem som kommer till mig. Och all uppskattning jag får i det jag gör är obetalbar!

Jag jobbar med hälsa som helhet, vilket är oerhört spännande. Vi människor är komplexa varelser och en förändring är aldrig en annan lik. Jag arbetar både med privatpersoner och företag.

Specialitet

Min specialitet är problemlösning. Jag älskar att grotta och hitta lösningar på kroppens problem. Jag använder mig av massage, medicinsk laser, triggerpunktsbehandling, terapeutisk stretch, dry needling.

 

och träning. Triggerpunkter har jag nördat in på ordentligt! De är så fascinerande och ställer ofta till det, en hel del! Det är viktigt att få bort dem så att musklerna kan jobba optimalt igen.

Jag är också oerhört intresserad av våra fötters väg tillbaka till den naturliga rörligheten, funktionen och styrkan. Tyvärr blir fötterna lätt dysfunktionella idag på grund av plana ytor och skor som varken tillåter rörelse eller arbete för musklerna.

Ett nytt stort intresse är våra kvinnliga hormoner, speciellt i klimakterieåldern. Den oerhört dåliga kunskapen i samhället har gjort att jag skaffat mig massa kunskaper i området och jobbar nu också som HormonyYogalärare. Det rekommenderar jag alla kvinnor!

Avslappning, massage av bröstkorg

Passion

Äntligen, efter 50 år, har jag hittat mitt kall! Yoga och Sound Healing! Detta är nytt för mig fortfarande (januari 2023), så jag har bara börjat utvecklas inom detta. Det är med en enorm kärlek jag håller yoga och Sound Healing. ❤️