OM OSS

Anette

Profilbild, Anette Vikström, Onlife

Anette Vikström heter jag och jag startade OnLife 2016. Jag sadlade om från Informationsarkitekt till Hälsoutvecklare efter över 20 år inom IT. Min önskan var att jobba med människor och stötta, motivera och inspirera till ett hållbart välmående.

Jag har egen erfarenhet av utmattningssyndrom, fetma och ett stillasittande liv utan större glädje. Den erfarenheten ser jag som en enorm styrka när jag möter mina klienter. Jag har själv upplevt hur svårt det är att göra en livsstilsförändring, men samtidigt också fått uppleva vilken vinst det är när man lyckas.

Drivkraft

Min största drivkraft i det jag gör idag är att få uppleva och följa förändring hos dem som kommer till mig och all uppskattning jag får i det jag gör är obetalbar!

Jag jobbar med hälsa som helhet, vilket är oerhört spännande. Vi människor är komplexa varelser och en förändring är aldrig en annan lik. 

Specialitet

Min specialitet är problemlösning. Jag älskar att grotta och hitta lösningar på kroppens problem och använder mig av massage, lymfmassage, medicinsk laser, triggerpunktsbehandling, koppning och terapeutisk stretch.

Att utvecklas själv hela tiden är ett måste för mig och jag har funnit stor kärlek i yoga, Sound Healing och Reiki healing. Jag har även fått lära mig hur jag kan släppa på chock i kroppen.

Allt detta bakar jag numera in i mina möten med kunden. Allt för att kunna stötta och hjälpa på bästa sätt.

Nästan alla mina kunder har problem med stress och kärleken till sig själva. Och självmedkänslan. Det gör att de inte tar hand om sig som man behöver göra för att få hålla sig frisk och må bra. 

Detta är svårt och känsligt, men jag försöker ändå upplysa de som är någorlunda mottagliga. Stressen bryter verkligen ned allt i hela kroppen och det behöver vi förstå.

Ett annat stort intresse är våra kvinnliga hormoner, speciellt i klimakterieåldern. Den oerhört dåliga kunskapen i samhället har gjort att jag skaffat mig massa kunskaper i området och jobbar nu också som HormonyYogalärare. 

Avslappning, massage av bröstkorg

Passion

Äntligen, efter 50 år, har jag hittat mitt kall! Yoga och Sound Healing! Detta är nytt för mig fortfarande (januari 2023), så jag har bara börjat utvecklas inom detta. Det är med en enorm kärlek jag håller yoga och Sound Healing. ❤️ 

Jag är själv på en förändringsresa samtidigt som jag känner mig harmonisk och trygg. Känner du dig redo för en förändring? Det kan vara i smått eller stort. Då får du gärna komma till mig för stöd på vägen.

Du är välkommen att boka din tid här.