Lymfmassage i Kallhäll

Lymfmassage i Kallhäll! Sedan i februari jobbar både Karin och Anette med lymfmassage. Vilken oerhört viktig kunskap det har gett! För oss själva och för våra kunder. Lymfsystemet är bortglömt, men oerhört betydelsefullt för vårt välmående.

Det har varit stor efterfrågan på Lymfmassage, vilket glädjer oss. Vi behöver alla ge oss förutsättningar för god lymfhälsa. Att komma på lymfmassage hos oss ger inte bara en behandling utan du som kund får också med dig kunskap och tips vad du själv kan göra för att hjälpa ditt lymfsystem.

Har vi ett trögt lymfsystem, mår vi inte speciellt bra. Så ta hand om ditt lymfsystem! ❤️ Trögt lymfsystem får vi av många olika anledningar. Stress är som vanligt en stor bov. Under stress vill inte lymfsystemet jobba alls. Stillasittande är en annan faktor. Lymfsystemet pumpas med hjälp av muskelrörelser och rör vi inte på kroppen får inte lymfsystemet den hjälp som behövs från musklerna. Kosten har också stor betydelse. Ju mer skräp vi fyller kroppen med, desto mer måste lymfsystemet ta hand om och få ut ur kroppen. Det blir lätt överbelastat.Skador, operationer, slag, vaccinationer sätter sig som invärtes ärr i kroppen och stoppar lymfvätskans passage. Stora hormonomställningar, tex graviditet och klimakteriet, påverkar också lymfsystemet.

Med andra ord finns det mycket som kan påverka ditt lymfsystem negativt.

Hos oss kan du få Lymfmassage även om du har svår problematik, tex efter trafikolycka, bröstcanceroperation, ödem, lipödem.

Läs mer om lymfmassage här.

Vill du lära dig mer om lymfsystemet? Då rekommenderar vi sidan Lymfsystemet.se.

Välkommen på lymfmassage i Kallhäll hos oss på OnLife!