OM OSS

Moa

Jag heter Moa Keskikangas och jag undervisar i yoga på Onlife. Jag är även utbildad friskvårdsledare, massageterapeut och coach. Jag har yogat och mediterat i över 20 år och yogan har blivit en trogen vän. Jag inspireras av holistiska läror som ayurveda och yoga, praktiker där hela människan får plats – kropp, sinne, själ. Jag har även fördjupat mig i zenmeditation i Thich Nath Hans anda och förhållningssättet med medveten närvaro väver jag in i mina yogaklasser.

 

I en stressig period i livet där jag upplevde mycket oro och ångest kunde jag tack vare en yogisk livsstil hålla fötterna på jorden och huvudet över vattenytan. Numera yogar jag varje morgon, det gör mig glad, lugn och jag får bättre tålamod. Jag ser yogan som min medicin! Jag vet att många skulle må bättre med tekniker och rutiner från den yogiska livsstilen och det vill jag gärna förmedla vidare. Samtidigt är varje människa unik och allt passar inte alla, så du behöver komma fram till vilken livsstil, kost, träning, yogaform och så vidare, som är rätt för just dig. 

Min förhoppning är att kunna inspirera dig till ett liv i flöde med den du är, att hitta mer lätthet, glädje och energi. Yogan erbjuder oss en direkt möjlighet att möta oss själva. 
Läs mer på yogamedmoa.se

Yogautbildningar

  • Hathayoga TTC 200 h. Saji, Vasishta yoga 
  • Yinyoga, TTC 50h. Biff Mithoefer
  • Gravidyoga, TTC 85 h. Ulrica Norberg
  • Kundaliniyoga, 240 h. Annki och Klas Landahl (2021-2022)

Friskvårdsutbildning
Friskvårdsledare, cert. massageteraput och dipl. coach. Kostrådgivning, friluftsliv och ledarskap. Åsa Folkhögskola