Om oss

Profilbild, Anette Vikström, Onlife

Anette

Mitt namn är Anette Vikström och jag startade OnLife 2016. Jag sadlade om från Informationsarkitekt till Hälsoutvecklare efter över 20 år inom IT. Jag ville jobba med människor och stötta, motivera och inspirera till ett hållbart välmående.

Jag har egen erfarenhet av utmattningssyndrom, fetma och ett stillasittande liv utan större glädje. Jag ser den erfarenheten som en enorm styrka när jag möter mina klienter. Jag har själv upplevt hur svårt det är att göra en livsstilsförändring, men samtidigt också fått uppleva vilken vinst det är när man lyckas.

Min största drivkraft i det jag gör idag är att få uppleva och följa förändring hos dem som kommer till mig. Och all uppskattning jag får i det jag gör är obetalbar!

Jag jobbar med hälsa som helhet, vilket är oerhört spännande. Vi människor är komplexa varelser och en förändring är aldrig en annan lik. Jag arbetar både med både privatpersoner och företag.

Specialitet
Min specialitet är problemlösning. Jag älskar att grotta och hitta lösningar på kroppens problem. Jag använder mig av massage, triggerpunktsbehandling, terapeutisk stretch, dry needling och träning. Triggerpunkter har jag nördat in på ordentligt! De är så fascinerande och ställer ofta till det, en hel del! Det är viktigt att få bort dem så att musklerna kan jobba optimalt igen.

Jag är också oerhört intresserad av våra fötters väg tillbaka till den naturliga rörligheten, funktionen och styrkan. Tyvärr blir fötterna lätt dysfunktionella idag på grund av plana ytor och skor som varken tillåter rörelse eller arbete för musklerna.

Avslappning, massage av bröstkorg

MARIE

Marie Candle heter jag och jag brinner för allt som har med vår kropp och hälsa att göra. Jag har alltid varit passionerad över detta ämne och provat på många olika träningsformer genom åren. Jag älskar att vara ute i naturen och vara fysiskt aktiv.

Jag har arbetat på kontor hela mitt liv som projekt- och förändringsledare inom IT, men 2016 tog jag steget att sätta mig i skolbänken och utbildade mig till hälsoutvecklare. I mars 2018 blev jag certifierad massageterapeut, personlig tränare och kostrådgivare.

Jag har egen erfarenhet av att ha problem med kroppen och vad man kan göra för att få den så funktionell det bara går. Jag vet vad det innebär att genomgå klimakteriet och hur det kan påverka oss kvinnor. Jag har också genomgått cancer och långvarig behandling, med utmattning som följd. Allt detta har gett mig en enorm erfarenhet kring hur viktigt det är med fysisk aktivitet och återhämtning. Och vad viktigt det är att man har stöd och hjälp längs vägen.

Min önskan är att inspirera andra att ta steget till att jobba med sin kropp så att vi blir hållbara och har ork att göra det vi älskar. Jag vill hjälpa dig att bli smärtfri, stark och må ditt bästa jag. Jag vill få kvinnor att träna mer så att vi blir starka och uthålliga så att vi får en funktionell kropp som vi behöver för att kunna leva ett långt och smärtfritt liv.

Specialitet
Kvinnohälsa – stresshantering, coachning, styrka och kost. Jag vill dela med mig av mina kunskaper kring vad kvinnor kan göra för att må bättre, både kroppsligt och mentalt.

Jag älskar att få jobba mot en funktionell kropp tillsammans med mina klienter. Både med kvinnor och män.

Jag använder mig av behandlande massage, träning och coachning.