Om oss

Profilbild, Anette Vikström, Onlife

Anette

Mitt namn är Anette Vikström och jag startade OnLife 2016. Jag sadlade om från Informationsarkitekt till Hälsoutvecklare efter över 20 år inom IT. Jag ville jobba med människor och stötta, motivera och inspirera till ett hållbart välmående.

Jag har egen erfarenhet av utmattningssyndrom, fetma och ett stillasittande liv utan större glädje. Jag ser den erfarenheten som en enorm styrka när jag möter mina klienter. Jag har själv upplevt hur svårt det är att göra en livsstilsförändring, men samtidigt också fått uppleva vilken vinst det är när man lyckas.

Min största drivkraft i det jag gör idag är att få uppleva och följa förändring hos dem som kommer till mig. Och all uppskattning jag får i det jag gör är obetalbar!

Jag jobbar med hälsa som helhet, vilket är oerhört spännande. Vi människor är komplexa varelser och en förändring är aldrig en annan lik. Jag arbetar både med privatpersoner och företag.

Specialitet
Min specialitet är problemlösning. Jag älskar att grotta och hitta lösningar på kroppens problem. Jag använder mig av massage, medicinsk laser, triggerpunktsbehandling, terapeutisk stretch, dry needling

och träning. Triggerpunkter har jag nördat in på ordentligt! De är så fascinerande och ställer ofta till det, en hel del! Det är viktigt att få bort dem så att musklerna kan jobba optimalt igen.

Jag är också oerhört intresserad av våra fötters väg tillbaka till den naturliga rörligheten, funktionen och styrkan. Tyvärr blir fötterna lätt dysfunktionella idag på grund av plana ytor och skor som varken tillåter rörelse eller arbete för musklerna.

Ett nytt stort intresse är våra kvinnliga hormoner, speciellt i klimakterieåldern. Den oerhört dåliga kunskapen i samhället har gjort att jag skaffat mig massa kunskaper i området och jobbar nu också som HormonyYogalärare. Det rekommenderar jag alla kvinnor!

Avslappning, massage av bröstkorg
Hunden Twix, ökat välmående

Twix

Mitt namn är Twix. Jag är en glad Labradoodle. Oftast är jag hos någon av mina dagmattar i Sundbyberg eller i Kallhäll, men ibland är de upptagna med annat och då får jag följa med matte till jobbet.

Trots att jag har varit med matte sen valp så är jag fortfarande rädd för nya människor. Jag har mitt eget krypin och får inte springa runt på mottagningen, men om vi möts, ignorera mig fullständigt. Om det är ok för dig vill jag gärna nosa på dig för att ta reda på vem du är, men om du tittar på mig, eller försöker klia mig, blir jag livrädd och kanske skäller för att du ska förstå det. Om vi lär känna varandra kommer vi bli bästisar garanterat!

 

Specialitet
Jag har massa specialiteter!

Jag är extremt bra på att hålla vakt! Matte är dock inte lika förtjust i min talang som jag. Jag tycker det är självklart att jag talar om när någon kommer. Matte vill att du ska veta att jag inte kan komma flygande, som jag gärna gjort om jag kunnat, utan är instängd i mitt eget ställe.

Sen är jag grym på att hämta allt som kastas iväg, bollar, pinnar och leksaker. Och jag tröttnar aldrig! Så, om du vill att vi blir kompisar, lek med mig.

Sen det som matte gillar bäst, jag älskar att vara nära och mysa! Jag ger enormt med energi och värme. Kli på magen är nog det bästa jag vet.

Jag hoppas att jag inte är ett problem för dig som är allergisk. Jag ska vara allergihund, men det finns det tydligen inget som heter. Jag tappar inget hår och matte har inte varit med om att någon reagerat på mig. Om du ändå gör det, säg till, så får du dina pengar tillbaka.