Yogaretreat

Yogaretreat 15-18 september | Välkommen

Yogaretreat – för kvinnan!

Följ med oss in i yogans härliga värld på detta yogaretreat. Några dagar bara för dig.

Vi kommer att dyka ner i lymfsystemet och sköldkörteln, vi kommer att prata om självkärlek och stärka och rensa i vår kropp och själ. Dansa, sjunga och släppa taget. Naturligtvis kommer vi att bada i yoga. Vår yoga är dynamisk, lugn och meditativ, ingen erfarenhet behövs.

Detta härliga retreat är beläget på underbara Sörgården utanför Köping. Sörgården är omgiven av skogens läkande miljö. Naturens magi kommer att vara en självklar del av våra dagar.

Yogaretreat 15-18 september | Porträtt

Vi kommer att avnjuta god, flexitarisk och organisk mat som gör din mage och tarm glad. Glutenfri, mjölkfri och giftfri. Har du allergier eller special diet meddelar du oss det vid bokning.
Kom som du är, medtag sköna mjuka kläder som gör din kropp glad att vara i. Lämna alla masker och roller hemma, här är vi bara oss själva i all enkelhet. Du är med på det du vill och känner för. Vi har en plan och du bestämmer vad din kropp vill vara med på.

Karmayoga

Pris för retreat är 3800:-. I priset ingår alla måltider från torsdag kväll till och med söndag lunch. Schema för retreatet kommer att vara uppe på plats när ni checkar in. Vi kommer att delas in i karmayoga-matlag. Det innebär att vi alla hjälps åt med enklare köksarbete. Vi har kockar på plats, karmayogan är för att hjälpa till med det runt omkring maten.

Vi tar en boknings avgift på 1000:-, resterande belopp betalas en vecka före retreatet börjar. Bokningen är bindande.

Anette & Johanne

Vi som håller i retreatet heter Anette Vikström och Johanne Weibull. Vi brinner båda för kvinnors hormonella system och vi arbetar båda med detta dagligen.
Anette arbetar med bl.a. Hormony Yoga och lymfmassage och har ett eget hälsocenter utanför Stockholm. Johanne arbetar som Yogalärare och är specialiserad inom Yoga för Sköldkörteln och det endokrina systemet. Är belägen i Malmö.

Detta yogaretreat är för dig som vill dyka ner i lymfsystem- och sköldkörtelhälsa. Har du en obalans eller vill veta mer, här får du godbitarna. Det är också för dig som vill ge dig själv mer kärlek och mjukhet, en inre mjuk massage.
Eller för dig som bara vill få en paus och praktisera härlig mjuk yoga, äta god mat och njuta av en vacker miljö.

Oavsett vem du är så är du varmt välkommen att följa med oss på dessa härliga dagar tillsammans.

Du är varmt välkommen med din bokning till Onlife.bokadirekt.se
Hoppas att vi ses!

Med värme
Johanne och Anette

Tid: Torsdag 15/9 kl 15.00 – Söndag 18/9 13.00
Plats: Sörgården Grömsta 731 92 Köping, www.sorgorden.com
Pris: 3800:- anmälningsavgift 1000:-
Boka här: Onlife.bokadirekt.se
Bokningsregler: Anmälan är bindande, men kan överlåtas. Anmälningsavgift betalas via faktura inom 5 dagar, resterande belopp betalas via faktura en vecka före retreat.
Boende: Du bor i eget rum eller om man önskar dela med sin vän (bokas på plats). Sängkläder och handduk medtages.
Att tänka på: Ta med sköna kläder för inom och utomhus vistelse. Ullmatta om man har. Filt och kudde till yogan medtages om man önskar, finns ej på plats. Block och penna om ni önskar anteckna.

Yogaretreat 15-18 september | Schema
Schema